THORMISED tacod quacamolega

Hästitehtud mahlasele tacole on raske vastast leida. Siin on meie lemmikretsept, mis sisaldab toitainetest kubisevat ja suvisest värskusest pakatavat täidist.

Vaja läheb:

*2 sl oliiviõli
*1 pakk so 200 g Thormit
maitseks: 1 tl kuivatatud punet, 1 tl vürtsköömneid,1 tl kuivatatud koriandriseemneid, 1 tl suitsupaprikat, 1 tl küüslaugupulbrit, 3-4 tilka tabascot, soola, pipart
*või eelmiste asemel 2 tl valmis Taco maitseainet

Guacamole valmistamiseks läheb:
*2 küpset avokaadot
*2 küüslauguküünt
*veerand tšillikauna (peeneks hakitult)
*pundike värsket koriandrit
*1 tl laimimahla
*soola, musta pipart 

Tomati-sibulasalsa valmistamiseks läheb:
*1 tomat
*pool punast sibulat
*soola

*12 krõbedat maisitacot
*100 g riivitud cheddari juustu
* lisaks u 6 sl konservmaisi, mõned jalapeno viilud ja värsket koriandrit

Valmistamine:
Kuumuta pannil õli ja prae Thormi koos maitseainetega läbi, u 5 minutit. Tabasco sega hulka kõige viimasena. Purusta avokaado viljaliha koos küüslaugu, tšilli, värske koriandri, laimimahla  ja soola-pipraga kergelt tükiliseks kreemiks. Salsa tegemiseks lõika tomat väikesteks tükkideks ja haki sibul. Sega omavahel, maitsesta sutsu soolaga. Säti krõbedad tacod sobivasse ahjuvormi üksteise najale seisma.  Tõsta sisse vürtsikas praetud Thormi. Puista peale riivitud juust. Küpseta ahjus 200 kraadi juures, kuni juust on sulanud, 7-8 minutit. Tõsta vorm ahjust ja lao peale lisandid: guacamole, tomati-sibulasalsa, maisiterakesed, mõned jalapeno viilud ja värske hakitud koriander.
Naudi kohe, näpu vahelt.