MAHLASED THORMI-PORGANDI kotletid

Kas tead, kuidas neljast Thormi pihvist 10 kotletti saada? Lisa valmis pihvimassile köögivilju ja ürte. Siin mahlases ja maitsvas retseptis on Thormile uue koosluse andmiseks kasutatud riivitud porgandit.

Kogus: 10 tk

Vaja läheb:
400 g (2 pakki) Thormi pihvi
130 g porgandit 
4 küüslauguküünt
1 väiksem sibul
10 g värsket peterselli
maitse järgi soola ja pipart
praadimiseks õli

Valmistamine:
Haki sibul ja küüslauk peeneks ning kuumuta pannil koos natukese õliga kuldseks.
Lisa kaussi 4 Thormi pihvi, praetud sibul ja küüslauk, hakitud petersell, peenelt riivitud porgand, sool ja pipar ning sega kotletisegu ühtlaseks massiks.
Vormi kätega 10 võrdse suurusega pätsikest (ca 7cm läbimõõduga) ning prae pannil õlis kummaltki poolt ca 5 minutit kuni kotletid on kenasti pruunid.

Kotletid maitsevad imeliselt nii värske salati, mõne köögiviljapüreega ning kasvõi lihtsalt võiku vahel. 

Retsept ja fotod: Maria Veski-Raudkivi