24.novembril kutsus Thormi toiduhuvilised sõbrad Anni Arro stuudiosse esmaesitlusele, kus sai maitsta Eesti esimesest taimsest lihaalternatiivist valmistatud roogasid. Toidud valmistas armastatud retseptilooja Mari-Liis Ilover, kes kostitas külalisi nelja erineva thormise toiduga- tomatine pallisupp, jõuluhõnguline terriin, aasiapärases kastmes Thormi (külaliste suur lemmik) ning kerge pärlkuskussi, granaatõuna ja Thormi salat. Ettevõtte tegevjuht ja toote looja Peeter Tava rääkis Thormi sünniloost ning taimsete lihaalternatiivide trendidest maailmas, toote arenduspartner TFTAKi tootearenduse grupijuht Sirli Rosenvald aga selgitas lähemalt, kuidas kulges ligi viieaastane toote loomise periood. Kehakultuuri õppejõud ja treener Siim Kelner hindas toitu spordimehe ja sporditeaduste õppejõu vaatenurgast. Siimu meelest on oluline, et Thormi on maitsev ning oma aminohapete profiili ja valgusisalduse poolest samaväärne lihaga. Seetõttu sobib toode hästi nii sportlase kui iga teadliku toituja menüüs lihatoitu asendama.
Thormit saab esialgu osta vaid Stockmannist ja Kaubamajast.
Kokkamisideid leiad Thormi gurmeekoolist.
Vaata sündmust lähemalt pildigaleriist: